Garanti vid bilköp

Last updated on: Published by: admin 0

Om det finns något som man verkligen vill ha bra garantier på så är det stora köp som hus och bil. Tänk att köpa en bil för 200 000 kronor utan garantier – man vore fullkomligt galen! Det slog mig i alla fall sist jag köpte bil, en Skoda hos en Skoda återförsäljare nere i Ystad, att tänk om man hade rullat iväg härifrån med bilen utan garanti och kraschat den på vägen hem. Oavsett orsak så hade pengarna varit i sjön. Att köpa ny bil är kul, men dyrt. Klart man vill ha garantier. Det ska man kräva också.

Om bilen

Hur som helst, jag är supernöjd med bilen, en Skoda Fabia i läcker röd färg. Jag hittar ursäkter hela tiden för att få gå ut och köra en sväng, vilket kan låta kul ibland, för det har ju blivit riktigt genomskinligt. Men så får man väl vara när man har en ny bil, inte sant? Jag är supernöjd med bilen, men också med bilfirman som sålde den till mig, för de var verkligen trevliga, pålästa och fulla med en massa bonusar. Det är så företag ska vara, tycker jag.

Stå emot impulser

Även om jag är påläst kring det här med försäkringar, garantier och lån så måste jag alltid hålla mig själv hårt i tyglarna, för jag är också positivt lagd och drivs av impulser. När jag får en idé i huvudet så vill jag verkställa den på en gång. Då gör man sällan särskilt bra affärer. Denna gången gjorde jag dock det.

 

Related posts

Vad gäller när man handlar arbetsbelysning?
Last updated on: Published by: admin 0
Vad gäller när man handlar belysning?
Last updated on: Published by: admin 0
Sveriges konsumenter
Last updated on: Published by: admin 0